Graag stellen wij ons team voor

Frans in memorium

frans6 maart 2016 is Frans overleden. 

Van zijn aardse lichaam hebben wij op een mooie waardige manier afscheid genomen. Zijn tomeloze inzet en liefdevolle energie wordt enorm gemist op aarde. Gelukkig is de uitspraak “ik kan meer voor jullie betekenen als ik ‘hier boven’ ben”, duidelijk voelbaar. Nog steeds gebeuren er wonderlijke dingen en is de liefde voelbaar. We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat hij ons gegeven en geleerd heeft. Met al deze wijsheid en de voortdurende verbinding zetten wij ons werk voort. Hij werkt nog steeds met ons mee, al is dit fysiek niet meer zichtbaar. De liefdevolle kracht is groot.

Claudia

claudiaIk ben Claudia Schöne, geboren in 1966 en het eerste deel van mijn leven leefde ik zoals het van de buitenwereld van me verwacht werd, al kostte dat veel moeite. Daardoor bleef een groot deel van mezelf verborgen. Door een ingrijpende gebeurtenis, mijn zoontje kreeg kanker, kwam ik op een keerpunt waardoor mijn leven een andere wending kreeg. Ik werd als ware wakker geschud om eindelijk het leven te leven zoals het bij mij past. Een zoektocht naar mijn ware zelf. Daarbij kwam een sterke overtuiging dat ik wat met deze ervaring moest doen.

Met mijn creatieve opleidingen als achtergrond waren de opleidingen die volgden, psychosociaal werk, hypnotherapie, mindfulness, psycho-oncologische therapie en andere passende opleidingen een nieuw maar passend plaatje.

Al de jaren dat ik naast Frans heb mogen leven is de grootste leerschool geweest op velerlei gebied. Dankbaar pluk ik de vruchten nog iedere dag.

De levenservaringen en professionele opleidingen maakt mij de therapeut die ik nu ben. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs heb ik sinds 2001 een eigen praktijk. 

Rust, vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn mijn sleutelwoorden. Met mijn gezonde nieuws- en leergierigheid ontwikkel ik steeds verder. Steeds sterker groei ik in mijn kracht van ZIJN. Alles valt dan weg want dat is mijn grootste kracht.

Stefan

stefanNa veel levenservaring te hebben opgedaan, volg ik nu mijn eigen weg.

Mijn pad ontvouwt zich voor mijn voeten.

Ik bewandel met volledige toewijding mijn pad en volg de aanwijzingen en instructies met veel dankbaarheid op.

Gedurende deze tocht help en ondersteun ik mensen bij hun proces en de weg naar gezondheid.